SmartProcess Kft  - 2600 Vác, Deákvári főút 15. II.em/6  www.smartprocess.hu info@smartprocess.hu  ÜGYFÉLKAPU

Kreatív megoldásaink

A DropSystem vállalatirányítás rendszerrel teljes mértékben újraértelmezzük a vállalatirányítási rendszer fogalmát.

 

A legtöbb vállalatirányítási rendszer adminisztrálása és karbantartása fejlesztői kompetenciát igényel, és az ügyfél nem tudja a kívánt folyamatokat és felületeket Önállóan létrehozni. A felhasználók eltévedtek a számos felület, funkcionalitás és a rendszer által nyújtott információk sokaságában, amely rendeltetésével ellentétben inkább megnehezítette a mindennapos munkavégzést.

Mi felismertük ezeket a problémákat, összegyűjtöttük a felhasználó és ügyfél igényeket és mindezeket ötvöztük a már jól bevált módszertanokkal és funkcionalitásokkal – így alkottuk meg DropSystem rendszert.

A rendszer központi elem a projekt és csoportmunka támogató modul, mellyel támogatni kívánjuk a vállalati folyamatok egyedi modellezését, dokumentáltságát, és azok belső ellenőrizhetőségét. Ez a modulunk a legszélesebb körben elégíti ki a felmerülő igényeket, nagyon sok szabadságot enged meg a felhasználónak, amennyiben a szoftver konfigurálásában ezt lehetővé tettük. Fejlesztői tudás nélkül ültethetjük át munkafolyamatainkat a DropSystem rendszerbe, ezzel vezetve végig kollégáinkat a projektek lépésein.

A program rugalmasságát jelzi, hogy számtalan modul kapcsolható a központi elemhez, melyek szintén teljesen személyre-szabhatóak.