SmartProcess Kft  - 2600 Vác, Deákvári főút 15. II.em/6  www.smartprocess.hu info@smartprocess.hu  ÜGYFÉLKAPU

Csoportmunka

A munkafolyamat menedzsment modul Projekt- valamint csoportmunka támogató funkcióval is kiegészül

Minden projekthez egyedi mappát hozhatunk létre, amelyhez hozzárendelhetjük az annak megvalósításához szükséges folyamatokat, illetve a tervezés, megvalósítás, életút követés során keletkező dokumentumokat.

Így egy helyen megtekinthető a projekttel és annak folyamataival kapcsolatos minden adat és információ. Az alkalmazás lehetővé teszi a projektkalkuláció készítését is, ahol megadhatóak a fix költségek, proporcionális költségek, alvállalkozói díjak, beszerzendő eszközök és licencek, amelynek megfelelően a rendszer automatikusan kiszámolja a várható fedezetet és nyereséget. Abban az esetben, ha a Work Log modult is alkalmazzuk, akkor a rendszer automatikusan könyveli a ráfordított valós munkaórákat, amelyet folyamatosan összevet a tervezett belső mérnök órákkal. Amennyiben a valós érték eléri a tervezett értéket a rendszer figyelmeztet, hogy már a fedezetünk, vagy a nyereségünk rovására dolgozunk tovább.

A hatékony csoportmunka segít a vállalati kultúra fejlesztésében, a munkafolyamatok racionalizálásában. A modul célja, hogy támogassa a munkavállalók hatékony és költségtakarékos kapcsolattartását, távoli munkavégzését. A DropSystem vállalatirányítási rendszert a világ bármely pontjáról elérheti biztonságosan, megvédve adatait az internetes adathalászoktól. A szoftvernek saját alkalmazása van, így különösen előnyös távoli bejelentkezésekkor, hogy cégünk és adataink védve vannak az egyes böngészők biztonsági hibáitól. Az alkalmazás előnye, hogy távolról is ugyanolyan munkát végezhetünk mint irodában ülve.

Az projektadatokhoz több felhasználó egyidejűleg is hozzáférhet, és az általuk elvégzett módosítások azonnal érvényre jutnak. Ennek révén az projekteket elegendő egyetlen helyen módosítani és folyamatos karbantartás mellett naprakész információkkal rendelkezhet a projektjei állapotáról.

A csoportmunka modul testreszabása minden esetben az adott vállalat sajátosságainak figyelembevételével történik, ezért tevékenységünkkel nem csak az informatikai megoldás, hanem a munkakultúra kialakításához is hosszú távon támogatást tudunk nyújtani.